Broodje Kadootje

De kleinste lunchroom van de Krimpenerwaard! We staan bekend om onze heerlijke high tea's, verzorgde (bedrijf)lunches en mooi opgemaakte borrelplanken en warme en koude buffetten. Wij zijn iedere vrijdag en zaterdag open voor koffie met een huisgemaakt gebakje, lunch en high tea. Op andere dagen van de week op afspraak. Daarnaast zijn wij een afhaalpunt van Rechtstreex en leveren we op maat catering voor bij u thuis of bij uw bedrijf.

Puur en eerlijk uit eigen streek

Lekker eten begint met pure en eerlijke ingrediënten. We gebruiken zoveel mogelijk de ingrediënten van boeren, telers en makers uit onze omgeving. We werken veel met biologische producten, die geleverd worden via Rechtstreex of die we verkrijgen bij leveranciers uit de Krimpenerwaard. Duurzaamheid en lokaal inkopen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beleggen broodjes bijvoorbeeld met kaas van de Cornelishoeve uit Lekkerkerk en met door de slager Martin Meijer eigen gerookte "Tante Door kip" en andere vleeswaren. Onze ingrediënten hebben geen kilometers afgelegd voor ze op jouw bord belanden. Uitzondering zijn producten die niet in Nederland te verbouwen zijn, zoals bijvoorbeeld citroenen. Wij kiezen dan wel voor de biologische variant. De tonijn die op onze lunchkaart staat is natuurlijk hengel gevangen.

De mogelijkheden op een rij

• Locatie Broodje Kadootje

• • ontbijt
  • • lunch